Skip to main content

Din støtte nytter!

Den beste hjelpen, raskest mulig. Det er målet med alt vi gjør.

Bli støttemedlem!

3 gode grunner til å støtte vårt arbeid

Trygghet for deg og dine

Stiftelsen Norsk Luftambulanse jobber for at alle som er akutt syke og alvorlig skadde skal få raskere og riktigere medisinsk hjelp, uansett hvor i Norge de er.

CT-scanner i ambulanse

Vi vil bli bedre – hver dag

Vår forskning og utvikling handler om alt som kan gjøres bedre før pasienten når frem til sykehuset. Vi jobber for din trygghet, og at du skal få den beste og raskeste behandlingen i fremtiden.

Sammen kan vi hjelpe flere

Akutt sykdom og skade skjer sjelden i nærheten av et sykehus og hjelpen kan være langt unna. For å bidra til å sikre raskere akutthjelp til de som trenger det, har vi så langt utdannet over 4000 akutthjelpere.

Flere måter å støtte vårt arbeid

Bli støttemedlem

Vi ønsker at alle i Norge skal få raskere og riktigere avansert akuttmedisinsk behandling utenfor sykehus. I samarbeid med helseforetakene, universitetene og de fremste fagmiljøene i verden driver vi forskning og utvikling som forbedrer luftambulansetjenesten i Norge.

Gi en gave

Hver dag jobber vi for at hjelpen skal komme raskest mulig frem og livreddende behandling skal kunne utføres på skadestedet, slik at den akutt syke har større sjanse for å overleve. En gave til Stiftelsen Norsk Luftambulanse er en verdifull hjelp til dette arbeidet.

Bestemor og barnebarn sitter sammen i en hage

Testamentarisk gave

Mange mennesker har et engasjement de ønsker at skal leve videre. Med en testamentarisk gave bidrar du til at vi redder flere liv i fremtiden enn hva vi kan i dag.

Gi en gave i andres navn

Du kan også gi en gave på vegne av andre. Et bidrag til vårt arbeid kan være en fin gave til bursdager, bryllup, morsdag eller farsdag. Dette blir en meningsfull gave til familie og venner som kanskje har det de trenger.

Bidra med en minnegave

En gave i den avdødes navn er en fin og verdig siste hilsen som vi setter stor pris på. Dette blir et verdifullt bidrag til vårt arbeid med å gi pasientene den raskeste og beste behandlingen ved akutt sykdom og skade.

Kalender og varmelomme

Gi en gave – få kalender som takk

Gi en gave på 325kr – motta kalender for 2022 som takk. Sammen med kalenderen får du en praktisk, foret varmelomme for mobilen. Den hjelper deg med å ta vare på batteriet i kulda.

Les om bedriftssamarbeid her

Luftambulansepersonell med tindeveileder øver på isbre. Fire mann i taulag med bresprekk mellom seg.
Redningsdykker stuper ut i stri elv under øvelse på vannredning.
Redningsmann henger i tau under flygende helikopter, sittende i fjellhyllle med dukke. Gir klarsignal om at helikopteret kan fly.